Minőségteszt

Vásárlóink tesztelésének eredményeiről, avagy bizonyíték a Krelovi minőségi alkotásairól! 

Csomózott kötőfék teszt:

 

"2 éve használom az alábbi piros alap csomózott kötőféket. Kíváncsi voltam, hogy egy Krelovis kötőfék mennyire időtálló abban az esetben, ha nem kímélem és kiteszem minden-féle viszontagságoknak:

2 év alatt heti rendszerességgel télen-nyáron használtam lovam kiképzésére (pályán belül és tereplovaglásra egyaránt). Volt alkalom, mikor lovam ellenszegülve kitépte kezeim közül a vezetőszárat, mégsem szakadt vagy oldott ki a kötőfék. Állandó föl- és levételek alkalmával a csomót folyamatosan használtam, lehetőséget adva a foszlásra. Ez idő alatt előfordult, hogy földön hagyva sárba taposódott, de még a nyergesben is koszolódott.  Két év alatt nem tisztítottam és nem mostam ki a teszt céljából.

 

Az képek önmagukért beszélnek!

Mindenképp célom volt, hogy a fotó szín hűen visszaadja a jelenlegi állapotot. Az alábbi fotókon jól látható, hogy a 2 éves tesztelési folyamat alatt a csomók nem jöttek szét, a kötélen nem jelentkezett foszlás és még piros intenzív színét is szinte teljesen megtartotta!"

 

Rita & Koda, 2016

Kiképző- és lovaglószár teszt:

 

"Szintén 2 éve használok nyak-madzagnak, kiképző és lovaglószárnak is alkalmas 14 mm vastag fonatolt kötelet. Szükségem volt ebből a kötélből egy 15 méter hosszúságra, hogy lovamat nap mint nap kiköthessem vele a rétre, hogy kerítés hiányában nyugodtan legelhessen. Hevederes kötőfékre karabiner segístégével csatlakoztatva az év minden napján kikötöttem lovamat. Ez a kötél a párás vizes fűben, a sáros őszi időben és télen a hóban is kint volt szüntelen a nap 24 órájában.  A kötél bebizonyította, hogy nem csak időjárás álló, de az erőnyomásnak is ellenállt, még ha egy 400 kilós ló megindult, akkor is visszatartotta kár okozása nélkül.  

A képen látható kötél egy darabját fotóztam le bizonyítékképp, szemlél-tetve a tesztelést. Továbbra is retusálás és mosás, tisztítás nélkül tettem közzé.

Lovaglószáram ugyanezen anyagból készült, ám a 2 év alatt kevesebb időjárási viszontagságnak tettem ki, de annál többször vettem igénybe lovaglás alkalmával. A 3 méter hosszúságú díszítéssel ellátott kötél azóta is foszlás mentes, karabinere pedig a sok erőnyomás ellenére rozsda és sérülésmentesen díszeleg."

 

Rita & Koda, 2016

KRELOVI KLUB - Csatlakozz, hogy ne maradj le az újdonságokról és kedvezménykuponokról 

KRELOVI © Minden jog fenntartva. 2021.
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now