top of page

Szállítási és fizetési információk

Szállítási díjak és szállítási módok:

Rendelésed kiszállításához Foxpost házhozszállítást vagy csomagautomatába történő kézbesítést választhatsz, melyeknek díja következőképp alakul:

 • Foxpost csomagautomata előreutalással: 990 Ft

 • Foxpost csomagautomata utánvétellel: 1190 Ft

 • Foxpost házhozszállítás előreutalással: 1690 Ft

 • Foxpost házhozszállítás utánvétellel: 1890 Ft

 • Személyes átvétel esetén: ingyenes. A megrendelt termékek személyesen átvehetőek általában Budapesten a 13. kerületben.  
   

Szállítási idők:

 • Foxpost futárszolgálattal történő szállítás esetén: megrendeléstől számított általában 2-5 munkanap, de csomagokra kiszállítási időgaranciát nem vállal a cég.

 • Foxpost csomagautomatába kézbesítés esetén: megrendeléstől számított általában 3-5 munkanap, de kiszállítási időgaranciát nem vállal a cég. 

 • Személyes átvételre rendelt csomagok esetén: előre egyeztetett időpontban és helyszínen.
   

Fizetési lehetőségek:

 • Online bankkártyás fizetés: a megrendelés leadásakor átirányítunk  bankkártyaelfogadó felületére, ahol biztonságosan tudsz fizetni bankkártyával. Ez a legegyszerűbb és a leggyorsabb fizetési mód.

 • Banki átutalás: a megrendelés és a szállítás teljes összegét utald át a megadott bankszámlánkra, és amint beérkezett az összeg, indítjuk a csomagod. Adataink az utaláshoz:

  • Kedvezményezett neve: Bonifert Rita
  • Bankszámlaszám: 11773425-02854070 (OTP Bank)

  • Közlemény:  rendelés sorszáma vagy megrendelő neve

 • Fizetés átvételkor (utánvét):

  • Házhozszállításkor a futárnak készpénzzel vagy bankkártyával

  • FoxPost csomagautomatánál kizárólag bankkártyával

  • Személyes átvétel esetén kizárólag készpénzben fizethetsz

Foxpost-tal kapcsolatos tudnivalók, kérdések és válaszok:

Mennyi időm van átvenni a csomagom a FOXPOST automatából?

3 naptári napig őrizzük csomagodat az automatáinkban. Az 3 napos időtartamba a hétvégi napok (szombat, vasárnap) is beleszámítanak. Az átvételi határidő óra-perc pontossággal a csomag érkezéséről szóló sms és email értesítésben található. Futárunk ezen időpont után kiveszi a csomagot az automatából, ezért fontos, hogy az értesítésben szereplő időpontig átved a csomagot. Ha az átvételi időszakban munkaszüneti- vagy ünnepnap van (a hétvégi napok ide nem értendőek), abban az esetben automatikusan meghosszabbítjuk az átvételi időt.

Mi történik a csomagommal, ha nem tudom időben átvenni?

Az átvételi határidő lejárata után visszavisszük a raktárunkba, ahol további egy hétig tároljuk. Ezidő alatt a címzett és feladó is kérhet újraküldést, melynek a díja 1099 Ft. Az ismételt kézbesítés költségét a címzett az automatánál tudja rendezni bankkártyával. Ha nem kérsz újraküldést, a csomagodat visszaküldjük a feladónak 500 Ft ellenében.

Hogyan veheti át a címzett a csomagot?

Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítjük a címzettet. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját.
Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt. 
A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. 
Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is.

A címzett helyett más is átveheti a csomagot?

A nyitókód ismeretében bárki átveheti a csomagot az automatából. Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt.

Házhozszállítás esetén mi történik a csomaggal sikertelen kézbesítés esetén?

A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését egymást követő munkanapokon. Amennyiben a csomagot nem veszi át a címzett akkor visszaérkezik központi raktárunkba, ahonnan a feladó részére küldjük vissza a feladási pontra melynek költsége 500Ft.

 

Hagy a futár értesítő cédulát sikertelen kézbesítés esetén?

Sikertelen kézbesítés esetén e-mail és sms útján küldünk értesítést a kézbesítés eredménytelenségéről, majd a futár még egy alkalommal megkísérli a csomag kézbesítését. A futár elérhetősége a csomag érkezéséről szóló e-mail és sms értesítésben megtalálható, így szükség esetén a címzett egyeztethet vele a kézbesítés időpontjáról.

Webáruházban vásároltam, átvételi módnak FOXPOST automatát választottam. Hogyan vehetem át a csomagom?

Vásárláskor válaszd ki a lakhelyedhez legközelebb eső FOXPOST automatát és add meg mobiltelefonszámodat. Miután futárunk átvette a csomagot a webshoptól, 1-3 munkanapon belül kiszállítja a választott célautomatába. Ha a csomagod megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítünk. Az üzenetben találsz egy nyitókódot.

Fontos: Ne töröld az SMS-t, mert szükséged lehet rá, ha vissza szeretnéd küldeni a csomagot.

Látogass el az automatához, add meg az nyitókódodat és nyisd ki a rekeszedet: a csomag tartalmáról csak neked van tudomásod, így a folyamat nemcsak villámgyors, de rendkívül diszkrét is. Ha már fizettél online, kész is vagy. Ha még nem fizettél, nincs ok az aggodalomra: az automatánál a webshopokhoz hasonlóan lehetőséged van használni a bankkártyádat. Az automatában az érkezéstől számított 3 napig őrizzük a csomagod.

Utánvétes a csomagom. Hogyan tudom kifizetni?

Az automatába kiszállított csomagot kizárólag bankkártyával tudod kifizetni az átvételkor.

Házhozszállításos csomag esetében a futárnál készpénzben vagy bankkártyával tudsz fizetni.

Mi a teendő, ha a csomagot sérülten vettem át?

Kérünk ebben az esetben készíts fényképet a csomagolásról, a csomag külső és belső állapotáról (a belső térkitöltő, térelválasztó anyagokról is) és a sérült termékről. Ezután kérünk, hogy töltsd ki a weboldalunkon található bejelentési űrlapot. Az űrlaphoz kérjük csatold a sérülésről készített képeket. Ez alapján fogjuk a bejelentésedet kivizsgálni, amelyről 30 napon tájékoztatunk.

Általános információkról és szállítási tudnivalókról a weboldalukon tájékozódhat: https://foxpost.hu/

bottom of page