top of page

EGYEDI KRELOVI SZETT

K/E/SZ_egyedi
29.990Ft
Továbbiak hozzáadása
1
Termékadatok

EGYEDI KRELOVI SZETT

A Krelov szett egyedileg készül, így igényeid alapján te választod ki mit szeretnél a szettbe, milyen színekkel, milyen méretben .

Elsődleges színjelöli általában a vastagabb kötél alap színét, a kötőfék orr- és tarkóvédő főbb színét jelölti.
Másodlagos szín a kötőfék vékonyabb kötelének (6mm), valamint a szárakon lévő díszítő színét jelölti.
Garanciát nem tudunk vállalni a színhűségre (eltérő lehet a valóság és a monitorokon, készülékeken látott színárnyalat), valamint az elsődleges és másodlagos színek arányának cseréjét fenntartjuk

Szett tartalma:

  • Csomózott kötőfék orr és tarkóvédővel ellátva
  • Bojtos nyakmadzag díszítő tekeréssel
  • Lovaglószár vagy kiképzőszár
  • Tollacska dísz névre szólóan
  • Szetthez illő lovas karkötő Krelovi medállal


Teljes szett eredeti ára + bőr bilétával: 33.820 Ft

AKCIÓS KEDVEZMÉNNYEL + AJÁNDÉK névre szóló bőr bilétával: 29.990 Ft


CSOMÓZOTT KÖTŐFÉK

A Krelovi alap csomózott kötőféke speciális helyeken csomókkal rendelkező kötőfék, mely pont a csomók által rendelkezik finomabb jel-átviteli tulajdonsággal, így tökéletes a ló idomításának célja. Prémium minőség általában 6 mm fonatolt kötélből készül és bármilyen méretben rendelhető. A Krelovi különleges orr- és tarkóvédővel látja el a kötőfékeit, hogy minél kényelmesebb és díszesebb legyen.

Méretek: Sheti-Pony, Welsh, Cob, Cob-Full, Full, XFull

Egyedi igények kérhetők a megjegyzés rovatban:
  • pl.: orr része 2 helyett 4 csomó legyen vagy fém karikával legyen kiegészítve stb.) a megjegyzés rovatba várjuk! Igyekszünk minden ötletet megvalósítani!
  • Egyedi méret: Ha nem sablon méretű kötőféket szeretnél, abban az esetben megadhatsz egyedi méretet is. Ehhez pontosan le kell mérned lovad fejét, hogy tökéletesen illeszkedjen a felszerelés. Mérettáblázatot az oldalunkon találsz.
    Pl.: 1.orr: 22 cm, 2.körbe: 2*29 cm, 3.fogak alatti: 14 cm, 4. állkapocs: 25 cm, 5.pofa: 25 cm, 6.tarkó: 60 cm
  • Bővebben: Információk menü / Méretvétel segédlet


BOJTOS NYAKMADZAG

Fonatolt kötből készült nyakmadzag, nem csak szabadon lovaglás esetén célszerű használni, de bármikor hasznos lehet hagyományos lovaglás esetén is. Akár arra a célra, hogyha csak bevisszük a lovat a legelőre, vagy vágta közben a kapaszkodásban is segíti. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy a jól képzett és finom segítségekre reagáló lovat kantár és kötőfék nélkül is továbbképezzük.

Méretek: Sheti-Pony, Welsh, Cob, Cob-Full, Full, XFull vagy megjegyzés rovatba: H a nem sablon méretű nyakmadzagot szeretnél, megadhatsz egyedi méretet is. Ehhez mérned kell nyakát és kipróbálni, mi a kényelmes fogás földről és hátról egyaránt, hogy pontosan le a megfelelő felszerelést.KIKÉPZŐSZÁR / LOVAGLÓSZÁR

Fonatolt kötélből készült kiképzőszárnak nagyobb jelátviteli képessége van, mint egy könnyű súlyú rövid vezetőszárnak. Egy kiképzőszár általában 3-6m közötti hosszú, masszív, 14 mm átmérőjű kötél egyik (képzésre alkalmas) masszív karabiner, míg a másik végén csapóval van ellátva, mellyel lehet a végén a nyomás nagyságát erősíteni. 3 méteres kötél ideális lovaglás és vezetés érdekében, de a nagyobb hosszúság esetén a ló mozgásterét még jobban bővíthetjük. A lovaglószár ugyanaz a típus annyi különbséggel, hogy mindkét vége karabinerrel van ellátva, melyet a zablába is lehet csatolni.

Karabinerek: Válaszható hagyományos, trigger, hegymászó és további színes karabinerek egyaránt
's' jelöléssel a szakítószilárdságot jelezzük, vagyis a törés nélkül kibírt legnagyobb feszültség mértékét.
Egyedi igények kérhetők a megjegyzés rovatbanElkészítési idő:

December 24 előtti kiszállítást a november 27-ig leadott rendelésekre tudjuk garantálni az egyedi termékek esetén.

Nincs meghatározva. A megrendelés véglegesítése után felvesszük a kapcsolatot emailben és egyeztetjük a részleteket, az elkészítés határidejét és a kiszállítás pontosítását.


Egyéb információk:

Fontos megjegyeznünk, hogy nem élhet az elállási joggal a vevő az egyedileg, az ő kérésére előállított termékekre csak a készleten, előregyártott termékekre vonatkozik.

Minden, amit tudni érdemes a termékekről, alapanyagokról és megfelelő használatukról: https://krelovi.wixsite.com/krelovi/minosegteszt

Termék mentése későbbre
bottom of page