top of page

Ajándékutalvány

K/ajandekutalvany
2.500Ft
Továbbiak hozzáadása
1
Termékadatok

KRELOVI AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

Tökéletes ajándék lovasok számára, hogyha szeretnéd meglepni barátaidat egyedi lovas felszereléssel! Az ajándékutalványt alapvetően digitálisan küldjük meg e-mailben, de van lehetőség nyomtatott formában is kiküldésre.

DIGITÁLIS UTALVÁNY:
A vásárlás után kap egy e-mailt a visszaigazolásról, majd a sikeres fizetést követően kiküldjük az ajándékutalvány kódját és a hozzá tartozó használati utasításokat.

NYOMTATOTT UTALVÁNY:
A vásárlásnál tüntesse fel a megjegyzés mezőben, ha nem csak digitális de nyomtatott formában is szeretné kézhez venni a kártyát. Mi a pedig átadjuk személyesen Önnek egy leegyezetett helyszínen és időpontban vagy a megadott számlázási címre kiküldjük postai levél formájában (eltérő cím esetén szintén tüntesse fel megyjegyzés rovatban) a kóddal ellátott utalványt, Így örömmel át tudja nyújtani a kézenfogható meglepetést ajándékozottjának.

Hogyan váltható be az ajándékutalvány?

  • Keresse fel a KRELOVI webáruházat, tegye be a kosárba a kívánt termékeket, majd haladjon tovább a fizetési felületre.
  • A pénztár felületen a "Van promóciós kuponja vagy ajándékutalványa? Váltsa be a kódot" mezőre kattintva alkalmazza a kimásolt utalványkódot és így a rendszerünk rögtön jóváhagyja az adott összeget a vásárláshoz.
  • Az utalvány helyszíni személyes vásárlásnál (pl.: verseny standnál, Krelovi műhely címén stb.) is beváltható

Információk és feltételek:
Az ajándékutalvány egyenlegét készpénzre nem lehet átváltani, valamint az ajándékutalvány egyenlegéből nem lehet másik ajándékutalványt vásárolni. Az utalványnak nincs lejárati dátuma. Az ajándékutalványokkal történő minden vásárláskor el kell fogadni az online vásárlásra vonatkozó értékesítési feltételeinket. Az ajándékutalvány az átvételtől számított 14 napon belül lemondható, feltéve, hogy még nem lett felhasználva. Lemondás esetén a Krelovi a törlést követő 30 napon belül visszatéríti az ajándékutalvány összegét.

Termék mentése későbbre
bottom of page