EGYEDI Krelovi termékek

SKU ESZ01
0Ft
Továbbiak hozzáadása
1
Termékadatok

EGYEDI KRELOVI TERMÉKEK SZETTBEN

A Krelovi szett egyedileg készül, így igényeid alapján te választhatod ki mit szeretnél a szettbe, milyen színekkel, milyen méretben.

Elsődleges szín jelöli általában a vastagabb kötél alap színét, a kötőfék orr- és tarkóvédő illetve a nyeregalátét főbb színét jelöli.
Másodlagos szín a kötőfék vékonyabb kötelének, valamint a szárakon lévő díszítőt, a nyeregalátét szalagnak és mintájának színét jelöli.
Garanciát nem tudunk vállalni a színhűségre (eltérő lehet a valóság és a monitorokon, készülékeken látott színárnyalat), valamint az elsődleges és másodlagos színek arányának változtatását fenntartjuk


CSOMÓZOTT KÖTŐFÉK

A Krelovi alap csomózott kötőféke speciális helyeken csomókkal rendelkező kötőfék, mely pont a csomók által rendelkezik finomabb jel-átviteli tulajdonsággal, így tökéletes a ló idomításának céljából. Prémium minőségű általában 6 mm fonatolt kötélből készül és bármilyen méretben rendelhető. A Krelovi különleges orr- és tarkóvédővel látja el a kötőfékeit, hogy minél kényelmesebb és díszesebb legyen.

Méretek: Sheti-Pony, Welsh, Cob, Cob-Full, Full, XFull

Egyedi igények kérhetők a megjegyzés rovatban:
 • pl.: orr részén 2 helyett 4 csomó legyen vagy fém karikával legyen kiegészítve stb.) a megjegyzés rovatba várjuk! Igyekszünk minden ötletet megvalósítani!
 • Egyedi méret: Ha nem sablon méretű kötőféket szeretnél, abban az esetben megadhatsz egyedi méretet is. Ehhez pontosan le kell mérned lovad fejét, hogy tökéletesen illeszkedjen a felszerelés. Mérettáblázatot az oldalunkon találsz.
  Pl.: 1.orr: 22 cm, 2.körbe: 2*29 cm, 3.fogak alatti: 14 cm, 4. állkapocs: 25 cm, 5.pofa: 25 cm, 6.tarkó: 60 cm
 • Bővebben: Információk menü / Méretvétel segédlet


BOJTOS NYAKMADZAG

Fonatolt kötélből készült nyakmadzag, nem csak szabadon lovaglás esetében célszerű használni, de bármikor hasznos lehet hagyományos lovaglás esetén is. Akár arra a célra, hogyha csak bevisszük a lovat a legelőre, vagy vágta közben a kapaszkodásban is segíti. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy a jól képzett és finom segítségekre reagáló lovat kantár és kötőfék nélkül is továbbképezzük.

Méretek: Sheti-Pony, Welsh, Cob, Cob-Full, Full, XFull vagy a megjegyzés rovatba: Ha nem sablon méretűt nyakmadzagot szeretnél, megadhatsz egyedi méretet is. Ehhez pontosan le kell mérned lovad nyakát és kipróbálni, mi a kényelmes fogás földről és hátról egyaránt, hogy tökéletesen illeszkedjen a felszerelés.KIKÉPZŐSZÁR / LOVAGLÓSZÁR

Fonatolt kötélből készült kiképzőszárnak nagyobb jelátviteli képessége van, mint egy könnyű súlyú rövid vezetőszárnak. Egy kiképzőszár általában 3-6m közötti hosszú, masszív, 14 mm átmérőjű kötél melynek egyik végén (képzésre alkalmas) masszív karabiner, míg a másik végén csapóval van ellátva, mellyel lehet a gyakorolt nyomás nagyságát erősíteni. 3 méteres kötél ideális lovaglás és vezetés céljából, de a nagyobb hosszúság esetén a ló mozgásterét még jobban bővíthetjük. A lovaglószár ugyanez a típus annyi különbséggel, hogy mindkét vége karabinerrel van ellátva, melyet a zablába is lehet csatolni.


TERMÉSZETES LÓBARÁT NYEREGALÁTÉT

Anyagösszetétel: 90%-os DHG minőségű gyapjúfilcből készül, mely Öko-Tex Standard 100 szabványnak megfelelő festéssel készült.

Vastagság: 5-6mm közötti, 3 rétegű

Mit kell tudni a gyapjúfilc nyeregalátétről, milyen előnyökkel jár?

 • Légáteresztő képességű, így sokkal kevésbé tud aláizzadni a ló egy kiadós lovaglás után
 • A gyapjú filc rendkívül ellenálló, tartós a 10% szintetikus anyag miatt, a 90% gyapjú pedig teljesen természetbarát
 • Rendkívül könnyen idomul a ló hátához az anyag rugalmassága és minimális varrásvonalak miatt
 • Kémiailag képes megkötni az izzadságot, mégis rövid szellőzés után ismét kellemesen friss illatú
 • Lenyűgöző intenzív színvilág és választék
 • A régi jólbevállt katonai lópokrócok is gyapjúból készültek, amit anno szintén nyeregalátéthez használtak őseink

AJÁNDÉKBA textilfestékkel kérheted rá lovad nevét az oldalán lévő szalagra!
(A névvel ellátott nyeregalátétek esetében nincs elállási jog!)

Típusok: Univerzális, díjlovas, díjugrató, western és egyéb típusok igény szerint.

Elkészítési ideje és pontos igények felmérése, szabásminta és további kéréseket a vásárlás után emailben egyeztetjük le.


Elkészítési idő: mennyiségtől és színektől függően 2-6 hét között + szállítás (3-5 nap)

A megrendelőlap elküldése után felvesszük a kapcsolatot, elküldjük e-mailben a rendelés végleges pontos árát, továbbá a várható elkészítési időtartamot és minden további információkat.


Egyéb információk:

Fontos megjegyeznünk, hogy nem élhet az elállási joggal a vevő az egyedileg, kifejezetten az ő kérésére előállított termékek esetében csak kizárólag a készleten, előregyártott termékek esetében.

Minden, amit tudni érdemes a termékekről, alapanyagokról és megfelelő használatukról: https://krelovi.wixsite.com/krelovi/minosegteszt

Termék mentése későbbre