top of page

Próba kötőfék és színminta igénylés

Segítünk megtalálni lovad fejére az ideális kötőfék méretet!Számtalanszor jelent problémát a képzés során a rosszul beállított kötőfék. Gyakran elforduló probléma, hogy hiába tesz meg mindent a lovas, hogy pontosan vegye le a méreteket lova fejéről, mégis pár centi eltérés, vagy egy-egy bemozdulás miatt teljesen aránytalan fejméret lehet belőle.


Ennek érdekében találta ki a KRELOVI csapata a PRÓBA KÖTŐFÉK igénylését. Ez egy olyan lehetőség, amivel nem kell többé bizonytalanul megsaccolni lovad fejméretét. Nem kell más tenned csak rendelésed során megjelölni, hogy kérsz egy próba kötőféket. Így mielőtt elkészítjük a végleges, saját felszerelésedet elküldünk címedre több méretben az erre dedikált próba kötőfékeket (színmintával együtt) és addig te rápróbálhatod egyenként lovadra, hogy melyik méret a legideálisabb. Visszaküldés után az emailben megosztott tapasztalataid alapján pedig mi pontosan olyan méretben, igényekkel és a leadott színekben fogjuk elkészíteni a tökéletes felszerelést lovad számára.Igénylés menete:


  1. Először válasz ki, mely KRELOVI terméket szeretnéd megvásárolni a webshopból. Hogyha az adott szett vagy felszerelés tartalmaz kötőféket, akkor a méretválasztás során kérd a „+ PRÓBA kötőfék méretvételhez és színminta igénylése” opciót. Ha bizonytalan vagy a méretben nem szükséges előre megjelölni, milyen méretet szeretnél kötőfékedhez, elég akkor egyeztetni, ha megtörtént a próba kötőfékes mérés.

  2. Miután leadtad megrendelésedet felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk, hogy várhatóan mely méretek kellened lovad számára, hány darab kötőféket küldjünk címedre (vagy csomagautomatába), illetve személyes átvétel esetében időpontot egyeztetünk. A megbeszéltek alapján egy kauciós összeget kérünk csak tőled (illetve a szállítási költséget), amit le fogunk vonni a rendelésedből, hogyha visszajuttatod a csomagot épségben és hiánytalanul.

  3. A csomagod tartalmazni fogja a mérettel megjelölt próba kötőfék(eke)t, egy színmintát köteleinkből, valamint egy részletes leírást és mérőszalagot a méretvételhez.

  4. A csomag átvétele után próbáld fel egyesével lovadra és fotózd körbe telefonoddal, valamint jegyzetelj le mindent magadnak a mérés során a kapott útmutató szerint.

  5. Végezetül pedig csak küld vissza a csomagot egy Foxpost csomagautomatán keresztül címünkre (mely neked nem kerül plusz költségbe) vagy juttasd el nekünk személyesen. Majd a shop@krelovi.com e-mailre továbbítsd jegyzeteidet és az elkészült fotókat.

  6. Ezután pedig mi pontosan olyan méretben, igényekkel és a leadott színekben fogjuk elkészíteni a tökéletes felszerelést lovad számára.


Reméljük az új lehetőséggel segíthetünk neked, hogy a méretvétel sokkal egyszerűbb és pontosabb legyen. Így pedig lovadnak is sokkal kényelmesebb legyen az új kötőféke.KRELOVI csapata
Comments


Featured Posts
Ezen a nyelven még nincsenek bejegyzések közzétéve
Kövess minket!
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page